Contact en route
  Voor meer informatie of vragen over onze producten en diensten kunt u contact met ons opnemen op onderstaand adres of door het formulier in te vullen.

  Tel:  010 – 511 73 83Nico Schouw Openhaarden & Schouwen op facebook
  Fax: 010 – 511 80 45

  E-mail: info@nicoschouw.nl

  Nico Schouw Openhaardenbouw
  Berkelse Poort 65
  2651 JX  Berkel en Rodenrijs
  K.v.K. te Den Haag nr. 27231432
  BTW nr. NL 818757565B01
  Rabobank :  NL76 RABO 035.44.87.418

  Openingstijden:

  maandag                       op afspraak
  dinsdag                         op afspraak
  woensdag                      op afspraak
  donderdag                    op afspraak
  vrijdag                           op afspraak
  zaterdag                        10.00 – 16.00

  Buiten deze tijden zijn wij wel telefonisch bereikbaar (behalve op zondag) 


  Grotere kaart weergeven

  Routebeschrijving vanuit Rotterdam:

  Rijksweg A13, afslag Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Airport, Doenkade-Zestienhovenweg (N209) volgen tot aan de afslag Berkel en Rodenrijs / Bergschenhoek. Onderaan de rotonde de eerste afslag nemen, Boterdorpseweg (N472) volgens, over de HSL heen, dan bij de rotonde de derde afslag nemen, direct hierna rechts de brug over, u bent op bedrijventerrein “De Berkelse Poort”. Voor de Tank Easy linksaf, dan 1e afslag rechts.

  Routebeschrijving vanuit Den Haag / Zoetermeer:

  Rijskweg A12, afslag Pijnacker (afrit 7), bovenaan de afslag de Oostweg (N470) volgen tot de rotonde, hier de tweede afslag nemen richting Pijnacker, bij het grote verkeersplein de derde afslag nemen richting Rotterdam, dan linksaf richting Berkel en Rodenrijs de Klapwijkseweg op ( N472). De eerste en tweede  en derde rotonde rechtdoor, dan de vierde rotonde de eerste afslag naar rechts, direct hierna rechts de brug over, u bent op bedrijventerrein “De Berkelse Poort”. Voor de Tank Easy linksaf, dan 1e afslag rechts.

  Routebeschrijving vanuit Delft / Den Haag :

  Rijksweg A13 afslag Pijnacker , of komende vanuit Delft via de Kruithuisweg, de N470 op richting Zoetermeer,  de eerste, tweede en derde rotonde rechtdoor, bij het grote verkeersplein rechtsaf richting Rotterdam (N471), dan de eerste afslag links de Klapwijkseweg (N472) richting Berkel en Rodenrijs. De eerste en tweede  en derde rotonde rechtdoor, dan de vierde rotonde de eerste afslag naar rechts, direct hierna rechts de brug over, u bent op bedrijventerrein “De Berkelse Poort”. Voor de Tank Easy linksaf, dan 1e afslag rechts.